jag är inte orolig

Aftonbladet lägger i högsta växeln när de presenterar KD:s förvänatade motgångar, ”nu sjunker stödet för värden som familj och kristen värdegrund….”

2006 vill ”bara” 75 procent av svenskarna stärka familjen ställning, och bara 20 procent vill ha ett samhälle baserat på kristna värden… Visst jag är med Aftonbladet på att det är oroväckande att siffrorna sjunker som handlar så mycket om grunden för Kristdemokraternas ideologi och existens.

Svaret på detta är dock inte att vända kappan efter vinden snarare att vara tydligare med vår politik och hålla oss till de principer väljarna ställt sig bakom, genom att lägga en röst på oss.

Sen tycker jag inte att siffrorna var särskilt skrämmande om 75 procent av svenskarna är med oss i en av våra viktigaste principer tyder ju det på en stor potentiell väljarbas. I helgen är det dags för kommun och landstingsdagar i Uppsala, då skall aftonbladet få se på kristdemokrater, vi kommer ta över hela stan, och den ack så skrämmande 4 procent spärren känns mycket avlägsen.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar